MAEL

MARKETING

V podjetju Sleek svojim strankam ponudimo celostno marketinško rešitev, ki lahko zajema paket več različnih rešitev ali pa zgolj eno. 

Ker se zavedamo, da vsako podjetje potrebuje sebi lastno rešitev, se pred pričetkom projekta lotimo analize, kjer skušamo kar se le da natančno ugotoviti, kakšna je konkurenca podjetja in kje so največje in najhitrejše možnosti za uspeh. 

Skupaj s stranko nato predebatiramo možnosti, ki so nam na voljo in se odločimo za primeren paket storitev. 

VODENJE SOCIALNIH OMREŽIJ

Vodenje socialnih omrežij zahteva pripravo kvalitetnih vsebin, konsistentnost pri objavah in interakcijo z vašimi sledilci.  

Pri vodenju socialnih omrežij se je nesmiselno omejiti zgolj na točno določena, pač pa je potrebno premisliti o strategiji, (potencialnih) sledilcih in se odločiti za tista, ki bodo podjetju prinesla največ. 

Instagram 100%
Facebook 100%
LinkedIn 100%
Tik Tok 100%

E-MAIL MARKETING

Pri e-mail marketingu gre za uporabo e-pošte v marketinških prizadevanjih za promocijo izdelkov oz. storitev podjetja in za spodbujanje strank. Z e-mail marketingom lahko stranke seznanite z novo ponudbo, ugodnostmi in drugimi relevantnimi informacijami. Skozi e-mail marketing lahko stranke seznanite tudi z vrednostjo, ki jo vaš produkt oz storitev ponuja strankam.  Gre za eno izmed ključnih strategij spletnega marketinga, ki je dan danes v poplavi novih tehnologij in platform žal velikokrat spregledana. 

FACEBOOK OGLAŠEVANJE

Facebook oglaševanje je danes postalo nekaj vsakdanjega. Veliko podjetij je prepričanih, da lahko za Facebook oglaševanje poskrbijo sami, znotraj svoje ekipe. 

Res je, da skoraj vsakdo pozna delovanje socialnega omrežja Facebook, vendar večina posameznikov to omrežje pozna kot uporabniki. 

Če si želite zares ustvariti dodano vrednost s pomočjo Facebook oglaševanja, je za celotno strategijo potreben tehten premislek, poznavanje algoritmov.

GOOGLE OGLAŠEVANJE

Google oglaševanje vam pomaga doseči večje število potencialnih strank. Ker je Google oglaševanje izjemno ciljano, lahko z njim dosegate zares vrhunske rezultate. 

SPLETNA OPTIMIZACIJA

Vsi se zavedamo pomembnosti dobre pozicije v iskalnem nizu v brskalniku. S pomočjo optimizacije lahko danes dosežete zavidljiva mesta na določene nize iskanih besednih zvez. 

PRIPRAVA VSEBIN

Vsebina na spletni strani, socialnem omrežju ali e-mailu je izjemno pomembna. Prav od vsebine je namreč odvisno ali bomo obiskovalca zadržali na mediju, ki ga je obiskal ali ne in ga morda pritegnili v interakcijo z nami. Zato je pomembno, da je priprava vsebine premišljena, kvalitetna in vizualno privlačna.

Pisci vsebin poznajo principe pisanja, ki bralca pritegnejo, ga na vsebini zadržijo in ga morda pretvorijo v sledilca, bralca ali celo bodočo stranko. 

KLASIČNI MARKETING

Ne glede na vso digitalizacijo, ki jo poznamo, tudi danes ne moremo brez dobrega starega klasičnega marketinga. Naj gre za pripravo jumbo plakatov, brošur ali drugega promocijskega materiala, v podjetju Sleek poskrbimo tudi za to.