Google oglaševanje

Bodite prisotni tam, kjer vas posamezniki iščejo.

Ljudje na Googlu vsakodnevno opravimo na tisoče iskanj. S pravilno zastavljenim Google oglaševanjem se lahko vaši izdelki oz. storitve pojavijo prav takrat, ko jih stranka išče. 

Google oglaševanje je pristop, ki v celoti izkorišča vse oblike oglasov in priložnosti, ki nam jih ponuja brskalnik.

Z oglaševanjem na Googlu vam ne ponudimo zgolj možnosti ustvariti mreže v katero lahko ujamete svoje potencialne stranke, pač pa vam omogočimo natančno ciljanje vaših idealnih strank, hkrati pa vaše sporočilo doseže prave oči v pravem trenutku. 

Ciljanje strank, ko vas iščejo

Najvišjo stopnjo konverzije dosežete tako, da ciljate potencialne stranke, ki že iščejo vaše izdelke ali storitve.

Ciljanje strank na različnih napravah

Oglase predvajajte ob pravem času in na vseh pravih napravah – telefonih, računalnikih in tablicah.

Ciljanje strank z največjiim donos

Z Google oglasi lahko ciljate po demografskih podatkih, starosti, spolu, dohodku gospodinjstva in še več.

Več kot le Google oglaševanje + -

Pri nas poskrbimo za prikazno oglaševanje, retargeting  ter umestitev v YouTube.

Transparentnost + -

Ključnih besed in besednih zvez ne združujemo v zapletene cenovne sisteme po stopnjah, pač pa dobite popoln dostop do svojih računov. Tako zagotovimo popolno transparentnost, vi pa lahko ves čas spremljate dogajanje v vaši kampanji.

Stalna optimizacija + -

Ne samo vzpostavitev oglaševalske akcije, pač pa tudi njihovo sprotno prilagajajanje. Tako namreč zagotovimo, da je oglas vedno uspešnejši.

Naš preverjen koncept zajema tako odlično poznavanje vaše znamke kot tudi samega produkta oz. storitve, ki ga želite oglaševati na Googlu. Pred začetkom sodelovanja si vzamemo čas, da spoznamo vse podrobnosti vašega podjetja, vaših potreb in želja ter izzivov, s katerimi se soočate. Z vami se bomo pogovorili o tem, kakšni so vaši cilji in kaj vam je na področju Google oglaševanja najpomembneje.

Spoznavanje znamke + -

Naša ekipa se bo poglobila v značilnosti vaše znamke ter storitve oz. produkte, ki jih ponujate. Skupaj z vami bomo natančno določili potrebe in želje vaših tarčnih strank, kar nam bo pomagalo pri pripravi jasne in uspešne strategije oglaševanja na Googlu. 

Strategija + -

Po tem, ko dobimo odličen uvid v delovanje vašega podjetja ter v vse podrobnosti produkta oz. storitve, se bomo lotili priprave strategije Google oglaševanja. V pripravi strategije bomo jasno določili tarčno publiko, raziskali, katero vrsto oglasov izbrati ter pripravili celotno zasnovo Google kampanje. 

Dizajn in vsebina + -

Po potrditvi strategije bomo pripravili vse potrebne vizuale ter poskrbeli za tekstovno vsebino Google oglasov. 

Uporabniška izkušnja + -

Vse od A/B testiranja do priprave všečnih naslovov in vizualov...Pri pripravi Google oglasov poskrbimo, da je uporabniška izkušnja odlična.

Konverzije + -

Ko je kampanja postavljena, bomo poskrbeli tudi za natančno analizo, ki nam bo pomagala optimizacijo kampanje za kar največje število konverzij.

Poročanje + -

Z nami boste ves čas vedeli, kaj se dogaja v vaših kampanjah, saj vam bomo o rezultatih in o drugem dogajanju redno poročali. 

Si želite, da vaša znamka postane vodilna v industriji?

Pošljite nam povpraševanje in skupaj bomo zasnovali vašo novo digitalno strategijo!

POVZDIGNITE SVOJE POSLOVANJE NA NOV NIVO

SKUPAJ Z NAMI

Visokokakovostne rešitve po vaši meri.

KONTAKTIRAJTE NAS

info@sleek.si
Videm 18M
1262 Dol pri Ljubljani