DATA-DRIVEN RESULTS

USTVARJAMO UNIKATNE IZKUŠNJE IN NEPOZABNE ZGODBE

Sleek je strateška digitalna agencija, ki jo poganja podatkovna analitika, tržne raziskave in digitalna tehnologija. S pristopom, ki je prilagojen prav vsaki stranki, dosegamo zavidljive rezultate v številnih industrijah.

SLEEK MARKETING

Ni vsaka izpostavljenost na spletu enako dobra. Zato pri nas poskrbimo, da stranko do dobra spoznamo, preučimo njene potenciale, konkurenco in določimo tarčno publiko. Ko razpolagamo z vsem potrebnim znanjem, izdelamo strategijo delovanja na spletu in pričnemo z dejavnostjo. 

SLEEK DESIGN

Izdelava spletne strani ali spletne trgovine, priprava pisarniškega materiala, izdelava CGP. 

I'm thoroughly impressed with their expertise. They know all the advertising trends and offer a maximum support.

Anja Damjanović
Skaza Exceeding Expectations

S sodelovanjem z digitalno agencijo Sleek sem nadvse zadovoljen. Od trenutka, ko smo začeli sodelovati, je kader pokazal in tudi prepričal z izjemno stopnjo strokovnosti in profesionalnosti. Razumeli so moje cilje ter potrebe moje branže. Komunikacija skozi celoten proces je potekala in še poteka brezhibno in informativno. Zahvaljujoč agenciji Sleek se je moja spletna prisotnost znatno izboljšala, kar je vodilo k povečanju prometa. Vsem, ki iščejo vrhunske digitalne rešitve in kvalitetne storitve vam agencijo Sleek toplo priporočam!

Žan Petek
osebni trener

Ekipa Sleek, digitalne agencije je odzivna, profesionalna in strokovna, takšni so tudi njihovi izdelki. Z veseljem sodelujem z njimi, poslušam in upoštevam njihova priporočila.

Petra Knez Bahor
Rdečka

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

POVZDIGNITE SVOJE POSLOVANJE NA NOV NIVO

SKUPAJ Z NAMI

Visokokakovostne rešitve po vaši meri.

KONTAKTIRAJTE NAS

info@sleek.si
Videm 18M
1262 Dol pri Ljubljani